Nicole Coco Austin pulahti näyttävästi uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli Nicole Coco Austin julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän keikisteli kameran edessä paljastelevassa verkkoasussa. 37-vuotias perheenäiti sai kohun aikaan, koska kesken videon hän haki lastenvaunut verhon takaa ja twerkkasi nelikuukautisen Chanelin edessä.

Nyt pikkutyttö on jäänyt taka-alalle, kun Coco on päässyt poseeraamaan uima-altaassa kameralle aivan itse. Kuvissa hänet nähdään nimittäin viettämässä laatuaikaa.

Nicole Coco Austin on sittemmin poistanut edellä mainitun twerkkausvideon Instagram-sivuiltaan, mutta siitä kuvattuja kopioita on edelleen verkossa. Monet perheenäidit ovat tuominneet Cocon tempauksen, sillä heidän mielestään nelikuukautinen vauva ei kuulu ympäristöön, jossa kuvataan seksikkäitä alusvaatteita.