90210-kaunottaren kurvit kirkuvanpunaisessa pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-televisiosarjasta tunnettu näyttelijätär Jessica Lowndes tunnetaan myös kadehdittavan upeasta bikinivartalosta. Luonnollisen kaunis neitokainen ei ujostele esitellä kauniita muotojaan ja tähtönen onkin jälleen julkaissut netissä vietteleviä bikinikuvia.

Eilen Jessica kuvattiin saapumassa illalliselle Catch-ravintolaan West Hollywoodissa. Yllään hänellä oli kirkuvanpunainen upea pikkumekko.

26-vuotias Jessica kertoi taannoin, että hän treenaa kolmesti viikossa kuntosalilla. Usein hänen apunaan on personal trainer, joka pitää huolen siitä, että kuntoilu on mahdollisimman monipuolista. Salitreenin lisäksi Lowndes käy joogatunneilla. Kaunottaren mukaan joogaaminen tekee hyvää mielelle ja keholle ja hyvinvointi näkyy myös ulospäin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash