Sofia Richie biletti Lontoossa – huippuseksikäs näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tytär Sofia Richie seurusteli äskettäin poptähti Justin Bieberin kanssa kuukauden ajan. Nuori malli hehkutti äskettäin Justin Bieberia spesiaaliksi mieheksi, jonka kanssa on harvinaisen viihtyisää ja hänelle on helppo puhua. Suhde teki Sofiasta julkkistähden.

Parhaillaan Sofia on Lontoossa, jossa hänet kuvattiin eilen juhlimassa julkkisten suosimalla Tape-klubilla. Paljastavaan asuun pukeutunut julkkiskaunotar kuvattiin saapumassa paikalle turvamiestensä kanssa.

Sofian ja Justinin lyhyt tapailu ehti saada omituisia mittasuhteita, kun popparin omat ja Selena Gomezin fanit raivostuivat Bieberin ja Richien suhteesta. Justin Bieber poisti jopa Instagram-tilinsä hetkellisesti kohun keskiössä. Nähtäväksi jää, kuka on seuraava kanadalaislaulajan kainoon pääsevä kaunotar.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash