Korealaiset kauneuskirurgin puheilla – tällaisia muutoksia kauneusihanne vaatisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etelä-Koreassa vallitsee tällä hetkellä kauneustrendi, joka pakottaa lähes jokaisen ulkonäkökeskeisen ja hyväksyntää hakevan nuoren aikuisen kauneusleikkauksiin. Nyt kolme maasta pois muuttanutta korealaista saa kuulla kauneuskirurgilta mitä heidän ulkonäössään tulisi muuttaa, että heidän ulkonäkönsä olisi oman maan kauneusihanteen mukainen.

Etelä-Korean kauneusihanne on siinä mielessä hämmentävä, että juuri kukaan korealainen ei pysty sitä luonnollisesti vastaamaan. Maassa on alettu arvostamaan länsimaalaisia piirteitä, minkä vuoksi ihmiset käyvät silmäluomileikkauksissa, kaventavat nenäänsä ja haluavat kasvoistaan kapeammat.

Videolla kaksi naista ja yksi mies saavat kuulla mitä kirurgin tulisi heidän ulkonäössään muuttaa, että he olisivat kotimaassaan kauniita. Kauneuskirurgi suosittelisi silmäluomileikkausta kaikille, minkä lisäksi nenän kaventaminen ja leukalinjan muotoilu olisi suotavaa. Hän ehdottaa myös rasvan siirtämistä kasvojen alaosasta poskipäihin.