Kylie Minogue nautiskeli uimarannalla – paljasti bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Kylie Minogue uusi rakkaus Joshua Sasse on 20 vuotta laulajaa nuorempi. 48-vuotias Kylie ja 28-vuotias Joshua astuvat avioon ensi kuussa Italiassa. He yrittävät myös saada jälkikasvua perheen perustamista varten. Parhaillaan pariskunta on lemmenlomalla kotimaassaan.

Kylie kuvattiin eilen nauttimassa rantaelämästä Australian itärannikon Gold Coastilla. Samalla hän kuvasi kohtauksia yhdessä Guy Pearcen kanssa.

Kylie Minogue kertoi viime syksynä, että hänen elämänsä on tulvillaan rakkautta ja hän on onnensa kukkuloilla. Myös Joshuan on kerrottu olevan todella onnellinen popparin kanssa. The Sun uutisoi molempien perheiden ja ystävien olevan onnellisia pariskunnan rakkauden vuoksi. Seuraavaksi tavoitteena on saada yhteistä perheenlisäystä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash