Unohti pukea paidan? Khloe Kardashian alusasussa kaupungilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on motivoinut monia elämäntapamuutoksen aloittaneita ihmsiä, koska hänen terveellisempi elämäntapansa on alkanut todella näkymään ja nainen näyttäisi voivan paremmin kuin koskaan. Nyt Khloe näyttää unohtaneen pukea vaatteet ylleen.

Eilen Khloe kuvattiin Good American -farkkumalliston lanseerausbileissä Nordstormillä. Neitokainen näytti jättäneen paidan pukematta, sillä hänen yläosaansa verhosi ainoastaan yöpaidan kaltainen läpikuultava asu.

Khloen ravintoneuvoja tohtori Goglia kertoi taannoin, että ihmisten ruokakomeroissa tulisi olla aina tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, jotka helpottavat terveellisempien valintojen tekemistä. Myös hedelmistä ja vihanneksista tehdyt smoothiet ja soseet ovat hyviä, mutta niitä ostaessa tulee olla tarkkana, koska moniin lisätään ylimääräistä sokeria.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash