20-vuotias huippumalli-Bella on viettelevä näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella ja Gigi Hadid ovat tämän hetken kuumin sisarpari mallimarkkinoilla. Juuri 20 vuotta täyttänyt Bella poseerasi Ranskan Vogue -lehdessä taannoin alastomana. Nainen julkaisi kuvasta sensuroidun version Instagramiin hashtagilla #Freeingthenipple.

Nyt australialainen Misha Collection on paljastanut, että Bella toimii jatkossa merkin mainoskasvona. Samalla yhtiö julkaisi 16/17 Gold collection -mallistonsa tuoreet mainoskuvat, joissa Hadid nähdään poseeraamassa viettelevän kauniina.

Isosiskonsa Gigin jalanjäljissä mallinuraa tekevä Bella Hadid on siskonsa tavoin menestystä ulkonäöllään niittävä kaunotar. Hän pääsi äskettäin Models.comin 50 maailman parhaan mallin listalle. Hän on työskennellyt amerikkalaisen IMG Models -toimiston leivissä vuodesta 2014. Bella on entisen malli Yolanda Hadidin ja multimiljonääri Mohamed Hadidin tytär. Hän täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash