Lady Gagan rintava esiintymisasu – vain tarrat nännien peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan tyyli on tunnetusti hyvin erikoinen ja se voi vaihdella todella tyylikkäästä glamourista rokkiin tai muuten vain kohahduttavaan asuun. Yleensä nainen esittelee mielellään myös paljon paljasta pintaa niin keikoillaan kuin vapaa-ajallaan.

Eilen Lady Gaga esiintyi New Yorkissa, jossa hän oli valinnut esiintymisasukseen läpinäkyvän harsopaidan. Laulajattaren nännien peittona oli paidan alla ainoastaan teipinpalaset.

Lady Gaga on viime aikoina treenannut vartaloaan, minkä vuoksi ei olekaan ihme, että hän viihtyy hyvin niukoissa asuissa.

Splash
Splash

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat