Kiinalaispari harrasti seksiä kahvilassa – video päätyi verkkoon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Julkisella paikalla harrastettu seksi voi olla samaan aikaan kiehtovaa, mutta vaarallista. Sivullisten huomattua lemmenpuuhat voi akti katketa tai tallentua nettiin julkaistavaksi. Nyt erään kiinalaisparin julkipano teki heistä ikävällä tavalla kuuluisia.

Kiinalaispari oli äitynyt sylikkäin tapahtuvaan rakasteluun keskellä kirkasta päivää kahvilassa. Kaksikko oli asettunut pöydän nurkkaan sohvalle ja he antoivat huuman viedä mennessään. Syliseksi päätyi myös valvontakameroiden nauhalle ja sitä kautta LiveLeakin julkaisemaksi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun pariskunnat innostuvat julkiseen yhdyntään. Osa kuitenkin varmistaa ennen aktia, etteivät vieraat silmäparit pääse seuraamaan tilannetta tai valvontakamerat kuvaamaan nautintoa. Suomessa saa harrastaa julkisesti seksiä mikäli siitä ei koidu haittaa tai mielipahaa ulkopuolisille henkilöille. Toisin sanoen kukaan ei saa nähdä sitä.

<iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.liveleak.com/ll_embed?f=a1cbff23bae9″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>