Naisen sukupuolielin joulukuuseen – tässä joulun hittikoriste?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulukoristeiden aiheina nähdään perinteisesti joko tonttuja ja pukkeja tai enkeleiden kaltaisia hengellisiä teemoja. Mikäli joulukuusen kuitenkin haluaa koristaa maallisia iloja ja feminiiniä seksuaalisuutta juhlistavalla tavalla, voi sen oksiin asettaa roikkumaan myös naisen sukupuolielimen muotoja edustavia koristeita.

Etsy-verkkokaupassa toimiva Feltmelons myy näitä erikoisia joulukuusenkoristeita. Koristeet on tehty huovasta, ja niitä on myynnissä lukusissa eri väreissä. Tarjolla on muun muassa sinisen, violetin, vihreän ja tietenkin pinkin sävyisiä koristeita.

Iloisen jouluhengen maksimoimiseksi koristeiden klitoriksena toimii kilisevä kello. Kuusenkoristeiden suosio on ylittänyt tänä vuonna kaikki odotukset. Niitä valmistava Suzanne McAleenan onkin joutunut välillä pitämään taukoa Etsy-kauppansa pitämisestä, jotta kaikki tilaukset saataisiin toimitettua.