Paljasteleva Lady Gaga onkin upea leidi – tunnistatko näistä kuvista?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan tyyli on tunnetusti hyvin erikoinen ja se voi vaihdella todella tyylikkäästä glamourista rokkiin tai muuten vain kohahduttavaan asuun. Yleensä nainen esittelee mielellään myös paljon paljasta pintaa niin keikoillaan kuin vapaa-ajallaan. Nyt poikkeus on kuitenkin vahvistanut säännön.

Eilen Lady Gaga kuvattiin upeana leidinä, kun hän oli poistumassa New York Cityssä sijaitsevasta Joanne Trattoriasta. Vaaleanpunaiseen upeaan asuun pukeutunut poptähti näytti säteilevältä, eikä asukokonaisuudessa mikään viitannut hänelle ominaiseen paljasteluun.

Lady Gaga on viime aikoina treenannut vartaloaan, minkä vuoksi ei olekaan ihme, että hän viihtyy hyvin niukoissa asuissa.

Splash
Splash
Splash
Splash