Donald Trumpin tähti tuhottiin täysin Hollywoodin Walk of Famella – tältä näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin ykdinkeskustan maailmankuululla Walk of Famella sijaitsee jalkakäytävillä lukemattomien julkkistähtien upeat tähdet, joilla kunnioitetaan heidän elämäntyötään viihteen parissa. Eräs näistä tähdistä kuului Donald Trumpille, mutta nyt se on tuhottu pahemman kerran.

Hollywoodissa huomattiin eilen aamulla, että Donald Trumpin tähden nimen ja laatan tilalla oli enää graniittimurskaa, koska tähti oli tuhottu yön aikana mitä ilmeisimmin lekalla tai muulla vastaavan kokoluokan esineellä. Tulos on lohduton, ja siitä nousi nopeasti päivän kuumin kuvauspaikka.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat