Puumanaisten kuningatar – televisiokaunotar paljasti bikinivartalonsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

46-vuotias Melanie Sykes kuuluu niihin julkkismaailman naisiin, jotka näyttävät huomattavasti ikävuosiaan nuorekkaammilta. Brittiläinen tähti tunnetaan kotimaassaan mallina työskentelemisen lisäksi myös televisio-ohjelman juontajattarena.

Parhaillaan Melanie Sykes lomailee Espanjan Ibizalla, jossa hänet kuvattiin paparazzikuviin. Upeavartaloinen kaunotar pääsi samalla esittelemään upeaa bikinivartaloaan.

Melanie Sykes oli aiemmin naimisissa italialaisen näyttelijä Daniel Caltagironen kanssa. Parilla on kaksi lasta, Roman ja Valentino. Aviopari erosi vuonna 2009, minkä jälkeen nainen tapaili nuorta 28-vuotiasta Jack Cockingsia. Sykes ja toyboy solmivat liiton toukokuussa. Nainen on poseerannut uransa aikana lukuisissa lehdissä, kuten alastomana vuonna 2011 Esquire-lehdelle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat