Päivän Lehti: Kirjailija löysi kannabisviljelmän rantapuistosta Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kannabiksen viljeleminen yleisillä paikoilla on yleistynyt viime vuosina, koska mullan ja siementen levittäminen luontoon on helppoa ja lähes riskitöntä. Päivän Lehti -verkkomedia uutisoi tänään tapauksesta, jossa kirjailija Wexi Korhonen löysi kannabisviljelmän rantapuistosta Tampereella.

Ensi vuonna ilmestyvään kirjaansa maisemia hakenut Korhonen huomasi jotain outoa Lielahden alueella miljoonatalojen siimeksessä. Talojen välissä sijaitsevalla puistoalueella oli nimittäin yllättäen laaja vihreä pensaikko, jossa ei ollut lainkaan syksyn värejä.

– Arvasin heti mistä kasvista on kysymys. Olen asunut taannoin Pispalan katveessa Tahmelassa, siellä osuin koirani ansiosta vastaavan rantaryteikköön perustetun hasisviljelmän pakeille. Mutta vähintäänkin yllättävää on, kun sellainen löytyy tästä naapurustosta, Wexi Korhonen kertoi Päivän Lehdelle.

Lue koko artikkeli tästä.