RIP Sunny Car Centerin tolppa – kuolinilmoitus leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime vuosina seurattu mielenkiinnolla Hämeenlinnaan Kolmostien varrelle kaavaillun Sunny Car Center -autokauppajätin tilannetta, sillä suunnitelmat kariutuivat poikkeuksellisen värikkäisiin vaiheisiin ja mitä ilmeisimmin niin sanottuihin nigerialaishuijauksiin.

Nyt viimeinenkin osa Sunny Car Centerin saagaa on kohdannut päätöksensä, kun tolppa on päätetty purkaa Kolmostien varrelta. Tolpan puolesta kampanjoi Facebookissa esimerkiksi Pelastetaan Sunny Car Centerin mainostolppa -ryhmä, jossa on yli kaksituhatta jäsentä. Kampanjointi ei kuitenkaan tolppaa pelastanut. Purkupäätöksen myötä ryhmässä julkaistiin tolpan kuolinilmoitus.

– Lepää Rauhassa, olit liian hyvä tähän maailmaan, kuolinilmoituksen yhteydessä kirjoitettiin.