Bri Teresi povekkaana – kurpitsat saivat vertailukohdan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmassa geenit ovat yleensä pääosassa, sillä ulkoinen kauneus vaikuttaa kulkevan usein suvussa. Tunnettujen Krupan mallisiskosten lisäksi kovaa nousua tekevät parhaillaan myös Bri Teresi ja Katie Teresi, jotka tunnetaan lähinnä estottomina glamour-malleina.

Eilen Bri Teresi kuvattiin Los Angelesissa, kun hän oli ostamassa kurpitsoja Halloween-juhlia varten. Avonaiseen toppiin pukeutunut povekas kaunotar näytti vertailevan kurpitsoja oman povensa kokoon. Luonnollisesti hän kuvasi itsekin itseään sosiaalisiin medoihin.

Bri Teresillä on Instagramissa nykyisin yli 230.000 seuraajaa, ja hän on julkaissut runsaasti kuvia itsestään muun muassa yläosattomissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat