Kuvasta nettihitti! Kaupan henkilökunta auttaa kondomiostajia kädestä pitäen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauppojen hyllyjen asettelut ovat usein monimutkaisen suunnittelun ja analysoinnin tulosta. Suurissa kauppaketjuissa tuotteet on mahdollista löytää lähes samoilta paikoilta, vaikka vierailisi yhtiön liikkeessä eri paikkakunnalla. Nyt netissä nauretaan brittiläisen marketin oivallukselle.

Cheltenhamilaisessa kaupassa on sijoitettu kondomihyllylle lappu, jossa asiakkaita kehoitetaan pyytämään henkilökunnan apua tarvittaessa. Ehkäisyvälineiden edessä olevassa lapussa lukee englanniksi: ”Need a hand?”, eli mikäli asiakas tarvitsee apua, antaa henkilökunta sitä kädestä pitäen. Äskettäin julkaistu kuva kiertää viraalina ympäri nettiä.

Kerroimme hiljattain Jounin Kaupan nerokkaasta tavasta muistaa kuukautisten parissa kituvien naisia sijoittamalla suklaaherkkuja terveyssiteiden läheisyyteen. Samalla idealla on sijoitettu ruusukimppuja oluthyllyjen viereen.