Pakarat paljaana! Lady Gaga juhli estottomassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga nousi kuuraketin tavoin suureen suosioon esikoisalbuminsa The Famen ansiosta vuonna 2008. Sen jälkeen räväkkä persoona on esiintynyt mediassa kohua ja kiitosta aiheuttaen. Vaikka artistin habitus jakaa ihmiset yleensä kahteen eri kastiin, on jokaisen myönnettävä naisen poikkeuksellinen lahjakkuus.

Yksi Lady Gagan tavaramerkeistä on niukoilla asuilla kohahduttaminen, ja eilen hän jatkoi valitsemallaan linjalla. Hänet nimittäin kuvattiin juhlimassa kiertueensa viimeistä konserttia The Satellite -baarissa Los Angelesin Silver Lakessa. Laulaja oli valinnut jalkaansa erittäin niukat shortsit, jotka paljastivat hänen pakaransa käytännössä kokonaan.

Lady Gagan viimeviikkoinan Carpool Karaoke -ohjelman vierailu on kerännyt nopeasti miljoonia katsojia YouTubessa. Lady Gagan paljastettiin taannoin esiintyvän vuoden 2017 Super Bowl -tapahtumassa. Tähti ilmoitti uutisen Twitter-tilillään jakamassa viestissään. Parhailllaan tulevan Joanne-albuminsa julkaisuun valmistautuva Gaga nähtiin Super Bowlin lavalla myös tänä vuonna.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash