Gigi Hadid poseeraa Tommy Hilfigerille – seksikäs alusvaatekuva julki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevällä Gigi Hadidilla menee tällä hetkellä lujaa. Hän esiintyi juuri Milanon muotiviikoilla Max Mara -suunnittelijan näytöksessä, minkä jälkeen hän pääsi Reebokin uuden mainoskampanjan kasvoksi. Tällä kertaa hän poseeraa alusvaatteissa.

Tommy Hilfiger julkaisi juuri uuden mainoskampanjan, jonka kuvissa esiintyy viehkeä 21-vuotias Gigi Hadid. Mallikaunotar on poseerannut kuvissa Tommy Hilfigerin alusvaatteissa punaista seinää vasten ja näyttää tyrmäävän kauniilta.

Gigi Hadid on urheilullinen ja harrastaa muun muassa potkunyrkkeilyä, mikä käykin upeasti ilmi naisen sporttisesta vartalosta. Katsojan huomio kiinnittyy etenkin Hadidin vatsalihaksiin, jotka piirtyvät todella selvästi naisen istuessa kuvassa rennosti.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”fi”><p lang=”en” dir=”ltr”>Gigi Hadid for Tommy Hilfiger. <a href=”https://t.co/Uvl8Jpdmsf”>pic.twitter.com/Uvl8Jpdmsf</a></p>&mdash; Gigi Hadid News (@GigiHadidsNews) <a href=”https://twitter.com/GigiHadidsNews/status/790761438918938624″>25. lokakuuta 2016</a></blockquote>

<script async src=”//platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>