Mies joi vahingossa viikkoja vaimonsa kuukupista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

KarateJames-käyttäjänimellä kirjoittava perheenisä kertoi Reddit-sivustolla hetki sitten eräästä ällöttävästä faktasta, jonka hän sai tietoonsa. Hän oli viikkoja juonut vahingossa hänen vaimonsa kuukupista, joka oli ollut kylpyhuoneessa.

Mies selittää, että hänellä on taaperoikäinen lapsi, minkä vuoksi kylpyhuone on aina pullollaan erilaisia leluja. Eräänä päivänä kun hänen vaimonsa oli vienyt miehen hammasharjamukin kylpyhuoneesta pois, mies päätti juoda jostakin esineestä, joka oli lähellä ja muistutti eniten mukia.

Mies oli löytänyt kylpyhuoneesta muovisen pikkumukin, jota oli luullut osaksi jotakin taaperon lelua. Vasta viikkojen kuluttua mies sai tietää juoneensa hänen vaimonsa kuukupista, kun vaimo oli alkanut selittämään kuukautisten aikaan hänen vaivoistaan ja kuukupistaan.