Naiset kokeilivat julkkisten suosimaa hikoilumajaa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla Hollywood-tähdillä on hieman tavanomaisesta poikkeavia tapoja pysyä hyvässä kunnossa tai pudottaa painoa. Nyt kaksi naista päätti kokeilla miltä monien julkkiskaunottarien suosima hikoilu ilman kuntoilemista tuntuu ja vaikuttaa omaan vartaloon.

Naiset kokeilivat urbaania hikoilumajaa viikon verran. Hikoilumajaa suosivat tiedetysti muun muassa Selena Gomez, Demi Moore ja Kardashianin siskokset. Los Angelesissa sijaitsee Shape House -niminen keskus, joka tarjoaa hikoiluhoitoja ilman treenaamista.

Lihasten ollessa rentoutuneessa tilassa hien mukana poistuu enemmän myrkkyjä kuin treenin aikana. Hikoilu myös rentouttaa ja palautta lihaksia, takaa paremmat yöunet ja laihduttaa.

Naiset ajattelivat lämpimässä hikoilupedissä makoilemisen olevan mukava kokemus, mutta se osoittautuikin melko tukalaksi. Naiset kärsivät muun muassa päänsärystä, koska he eivät juoneet tarpeeksi. Kokemus osoittautui kuitenkin lopulta melko mukavaksi ja rentouttavaksi.