Suomalaistubettaja tuli kaapista rohkealla videolla: ”Ettei mun enää tarvitse salailla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa homoseksuaalisuus ja seksuaalivähemmistöihin kuuluminen on edelleen monille ihmisille tabu, josta ei juuri uskalleta puhua julkisesti. Keskustelu valtavirrasta poikkeavasta seksuaalisuudesta on kuitenkin muuttunut vuosi vuodelta arkisemmaksi ja hyväksytymmäksi.

Nyt verkossa ihastuttaa suositun tubettaja Tuure Boeliuksen avoin video hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan ja siitä miten hän päätti kertoa asian yhdellä kertaa kaikille seuraajilleen.

– Jotenkin tällä kertaa mua jännittää ihan sikana istua tässä kameran edessä, mutta sitten taas odotan niin paljon sitä, että kaikki on ohi ja että pääsen editoimaan tämän videon ja laittamaan tämän YouTubeen, että kaikki pystyvät katsomaan tämän ja ettei mun enää tarvitse salailla yhtään mitään, Tuure Boelius aloittaa videonsa.

– Tällä videolla mä haluan kertoa teille avoimesti siitä, että mä olen homo. Tuon sanominen tuntuu samaan aikaan niin oudolta ja niin vapauttavalta. Minun ei enää tarvitse peitellä mitään. Kyllä mä oon oikeastaan tiennyt, että mä olen homo. Mutta kun mä olen sen itselleni sanonut, niin mä olen vetänyt sen heti takaisin, että ”Ei, et ole.”, Tuure jatkaa.

Tuurella on YouTubessa peräti 76.000 tilaajaa, ja video on tätä kirjoitettaessa katsottu jo lähes 70.000 kertaa. Se on saanut erittäin positiivisen vastaanoton, sillä Tuure Boelius antaa esimerkillään lukemattomille muille homoseksuaaleille voimaa astua itse esiin ja kertoa seksuaalisuudestaan avoimesti ja muiden reaktioita pelkäämättä. Valtaosassa kommenteista seuraajat ovat todenneet olevansa onnellisia ja ylpeitä Tuuren puolesta.