Mies juoksi koko maratonin Eiffel-torniksi pukeutuneena

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maraton on yli 40 kilometriä pitkä, joten sen juokseminen on hyväkuntoisillekin erittäin raskas suoritus. Maratonin juokseminen tuntuu kuitenkin todennäköisesti vielä raskaammalta, mikäli yllä on useita metrejä korkea naamiaisasu.

Pariisilainen juoksija Michel Bach päätti osallistua 30. Lokakuuta järjestettyyn Dublinin maratoniin. Mies juoksi yli 42 kilometrin matkan päällään isokokoinen Eiffel-tornia esittävä naamiaispuku.

Irlantilaisen Balls.ie -urheilusivuston mukaan 70-vuotias ranskalaismies on kokenut juoksija. Mies on juossut viimeisen 30 vuoden aikana yli 200 maratonia. Aivan kaikissa niistä Bach ei kuitenkaan ole pukeutunut Eiffel-torniksi.

#dublinmarathon #paris #toureiffel #france #onycroit

A photo posted by Pierre-e Buss (@pebuss) on