Harry Potter -kirjailijan rikosromaaneista televisiosarja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.K. Rowling tunnetaan parhaiten Harry Potter -kirjoistaan, mutta hän on myös kirjoittanut aikuisemmalle lukijakunnalle suunnattuja rikosromaaneja Robert Galbraith -nimellä. Nyt kirjat ovat kääntymässä myös tv-sarjaksi.

HBO-kanava on ostanut oikeudet brittiläisen BBC One -kanavan tuottamaan Cormoran Strike -sarjaan. Sarjassa tullaan seuraamaan yksityisetsiväksi ryhtynyttä entistä sotilasta, joka ratkoo monimutkaisia rikostapauksia Lontoossa. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan romaanitrilogian pohjalta tehdään kolme kolmesta jaksosta koostuvaa tuotantokautta.

Cormoran Striken pääroolissa nähdään brittiläinen näyttelijä Tom Burke. J.K. Rowling on ollut viime aikoina kiireinen myös tulevan Ihmeolennot ja niiden olinpaikat -elokuvasarjan parissa. Kirjailija toimii Harry Potterin spinoff-elokuvien käsikirjoittajana.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat