Tatuoinnin saa nyt sukkahousuissa – uusi tatuointi vaikka joka päivä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistaa aikoinaan markkinoille tulleet paidat, joiden hihat oli tehty kuvioidusta verkkomaisesta kankaasta. Ohut ihonvärinen kangas oli täynnä tribaaleja, ruusuja tai muita tatuoinneilta näyttäviä kuvia, minkä vuoksi hihat näyttivät siltä kuin kädet olisivat kokonaan tatuointien peitossa.

Nyt sama idea on tuotu takaisin hieman tyylikkäämmin ja hienovaraisemmin. Tatuoidut sukkahousut saavat jalat näyttämään siltä kuin niissä olisi muutama juuri kyseiselle henkilölle sopiva tatuointi. Koska sukkahousut eivät ole aina täynnä kuvia, ne näyttävät paljon aidommilta.

Tatuointisukkahousut ovat täydellinen vaihtoehto niille ihmisille, jotka eivät halua sitoutua tatuointiin koko loppuelämäkseen. Sukkahousujen avulla jalkoihin voi saada sulkia, unisiepparin tai vaikkapa kukkia, jotka lähtevät sukkahousujen riisumisen jälkeen illalla pois jalasta.

With the freezing temperatures today here in ☘Ireland☘, we can still show off our tattoos! ?

A photo posted by Stop & Stare Designs (@stopandstareco) on

We are getting ready to relax and unwind over the weekend colouring in this doodle elephant design – who's with us? ???

A photo posted by Stop & Stare Designs (@stopandstareco) on

A #closeup of our new #sugarskulltattoo design! SHOP ☛ www.stopandstare.co

A photo posted by Stop & Stare Designs (@stopandstareco) on

#tattootights #tattoo #tights #legs #bebaroque

A photo posted by A•U•D•R•E•Y 1983 @ Toulouse (@birdyspirit) on

We need a name for this new tattoo design – please help!

A photo posted by Stop & Stare Designs (@stopandstareco) on