Hyvästi joulutähti! Nyt joulukuusi koristellaan Star Wars -aluksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulukuusen koristeleminen on monille hetki, josta joulu varsinaisesti alkaa. Monissa perheissä kuusi koristellaan yhdessä lasten kanssa, mutta nyt myös isällä on hyvä syy kurkotella kuusen latvaan asettelemaan joulukuuseen pistettä iin päälle.

Markkinoille on nimittäin tullut jokaisen Star Wars -saagan ystävän unelmakoriste, sillä tänä jouluna joulutähden tilalle joulukuusen latvaan voidaan asettaa Death Star, eli Kuolemantähti. Sinisen ja punaisen sävyissä myytävä avaruusalus sykkii väriään näyttävästi, ja saa varmasti myös jouluvieraat innostumaan.

Death Star -joulukoristeen hankinta on tuskin monissa perheissä vielä ajankohtainen, sillä aluksen hinta on peräti 100 dollaria. Mukaan tulee kaukosäädin, jolla koristeen vilkkumista voi ohjata ja väriä vaihtaa vaikkapa perheen poliittisen suuntauksen mukaisesti.