Clueless-kaunotar Alicia Silverstone riisui kaiken – kuvattiin alastomana metsässä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta suosiota nauttinut näyttelijä Alicia Silverstone on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa perustettuaan perheen. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Clueless ja Batman & Robin. Alicia nähtiin äskettäin Butter-elokuvassa. Nyt hän poseeraa PETA-järjestön kampanjakuvassa alastomana.

PETA-eläinsuojelujärjestö on jo vuosien ajan kampanjoinut alastomilla julkkistähdillä, ja sen kuvissa on riisunut jo kymmenittäin kaunottaria. Nyt vuorossa on siis Alicia Silverstone, joka poseeraa kuvassa alastomana metsässä lammasnaamari kädessään. Kampanjan teemana on tällä kertaa ”Olen mieluummin alasti kuin pukeudun villaan”. Kuva on näkyvillä parhaillaan muun muassa New Yorkin Times Squarella.

40-vuotias Alicia Silverstone nousi maailmankuuluksi näyttelijättäreksi 1990-luvulla. Naisen mukaan julkkistatus tuli hänelle yllätyksenä, koska ei ollut varautunut siihen. Kuuluisuutta säikähtänyt kaunotar halusi sittemmin palata takaisin tavikseksi vältelläkseen uteliaita katseita.

PETA
PETA