Mies tökki rottaa kepillä – sai kokea jyrsijän raivon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rotat ovat ei-toivottuja vieraita useimmissa ihmisasutuksissa, mutta tuore video paljastaa miksi niiden torjuminen kannattaa jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Siinä rotta ei nimittäin ota vastaan hyvällä yritystä tulla häädetyksi.

Youtube-videolla rotta viettää rauhallista lepohetkeä itsekseen rappukäytävän nurkassa. Luudanvarren kanssa aseistautunut mies ilmestyy tökkimään sitä, mista eläin raivostuu.

Rotta lähtee jahtaamaan miestä äännellen samalla kovaäänisesti. Rotan reaktio oli selkeästi odottamaton, sillä mies perääntyy kauhuissaan häntä kohti rynnivän jyrsijän tieltä.

– Tämän vuoksi ei kannata pelleillä lepäävän rotan kanssa, videon Youtube-otsikossa todetaan.

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat