Julma kravattisolmun ohje leviää verkossa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

CollegeHumor-kanava julkaisee YouTubessa hauskoja videoita, jotka ottavat yleensä humoristisesti kantaa erilaisiin sosiaalisiin tilanteisiin, parisuhteisiin ja stereotypioihin. Nyt he opastavat nuoria miehiä tekemään kravattisolmun.

Kravattisolmun tekemiseen on verkossa ohjeita pilvin pimein. Jokainen mies tulee hyvällä todennäköisyydellä elämänsä aikana tarvitsemaan kravattisolmua, minkä vuoksi sen tekeminen kannattaa opetella. CollegeHumorin videolla esiintyvä mies on tosin sitä mieltä, että videon katsoja on jo epäonnistunut elämässään jos hän ei ole vieläkään oppinut solmimaan solmiota.

Videolla mies näyttää miten kravattisolmu tehdään samalla kun hän vähättelee katsojaa ja nimittelee minkä ehtii. Video on julkaistu YouTubessa jo pari vuotta sitten, mutta jostain syystä ihmiset ovat kaivaneet sen jälleen esille ja se on alkanut nyt leviämään Facebookissa uudelleen.