Kissaparin hellyydenosoitukset sulattavat sydämet Twitterissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinrakkaat ihmiset ovat myös todella intohimoisia kissaihmisiä, jotka pitävät kaikkia kissavideoita suloisina ja tulevat niiden katsomisesta hyvälle tuulelle. Nyt Twitter on saanut uudet lempikissansa, kun kaksi toisiinsa rakastunutta kissaa ovat sulattaneet ihmisten sydämet.

Kissojen omistaja James kertoi BuzzFeed-sivustolle adoptoineensa kissat yhtä aikaa kun ne olivat kymmenenviikkoisia. Kissat ovat Jamesin mukaan toisissaan jatkuvasti kiinni ja tuntuvat todella rakastavan toisiaan. James on onnistunut ikuistamaan muutaman ihanan hetken kun kissat osoittavat toisilleen rakkautta.

Louie ja Luna -kissojen yhteiskuvat lähtivät nopeasti leviämään Twitterissä. Kissat näyttävät kuvissa halailevan ja suukottelevan toisiaan, mikä on saanut ihmisten sydämet sulamaan. Juuri julkaistusta yhteiskuvasta on tykännyt jo yli 79.000 ihmistä, jotka eivät ole saada tarpeekseen joulukuusen luona toisiaan suukottelevista kissoista.