Huhu piti paikkansa! Saara Aallon ihastus nousi lavalle duetossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto kilpailee parhaillaan sensaatiomaisesti Britannian X Factorin voitosta kahden muun finalistin kanssa. Hetki sitten Saara esitti poikkeuksellisen upeasti hieman odottamattoman soolokappaleensa ja nyt vuorossa oli odotettu duettokappale.

Soolokappaleellaan Saara esitti Tears for Fearsin klassikkohitin Everybody Wants to Rule The Worldin. Se oli tiedossa jo etukäteen, mutta duettokappale ja duettokumppani pidettiin salassa loppuun saakka. Jo pari päivää sitten julkisuuteen vuotivat tiedot, joiden mukaan Saaran esittäisi Queen-yhtyeen Bohemian Rhapsody -kappaleen yhdessä poptähti Adam Lambertin kanssa.

Splash
Splash

Hetki sitten huhu vahvistui Lontoon Wembleyn lavalla, kun Saara kutsui Lambertin lavalle kesken kappaleensa. Saara soitti ja lauloi Bohemian Rhapsodyä itse kappaleen alkuosan. Saaran jo valmiiksi upea esitys sai nimekkäästä vierailijasta pisteen iin päälle.

Lambert on viime aikoina erikoistunut Queen-kappaleisiin, koska hän oli päätähti Queen-maailmankiertueella. Hän oli siis kuin tehty esittämään kappaleen yhdessä Saaran kanssa. Lambert oli roolissaan mahdollisesti jopa liiankin hyvä, sillä hän jätti Saaran karismallaan selvästi varjoon. Show oli kuitenkin poikkeuksellisen näyttävä.

Saara Aalto lienee todella innoissaan tästä duetosta, sillä hän paljasti aiemmin faneilleen Twitterissä, että Adam Lambert on ollut hänen julkkisihastuksensa. Australiassa tuolloin kiertueella ollut Lambert vastasi itse Saaralle Twitterissä ja kiitti tätä kohteliaisuudesta. Nyt heidän tiensä kohtasivat miljoonien silmäparien edessä.