Maailman seksikkäin kaksonen riisui yläosansa rannalla – ei välittänyt katseista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpien sisarusten tittelistä on viime aikoina taisteltu ankarasti. Viime vuosina viihdelehdet nimesivät seksikkäimmäksi siskoiksi Marta ja Joanna Krupan, ja seksikkäimpien kaksosten tittelistä ovat taistelleet poptähdet Brit ja Alex Smith sekä Rosie ja Lily Fortescue.

Nyt 26-vuotias malli ja seurapiirikaunotar Lily Fortescue on ikuistettu pitkästä aikaa paparazzikuviin, kun hän suuntasi lomailemaan Mauritiukselle. Made in Chelsea -realitysarjaa tähdittävä Rosie-sisko ei ollut mukana, kun Lily päätti riisua rohkeasti yläosansa ja ottaa rajatonta rusketusta. Hänellä oli seuranaan poikaystävä Sebastian Macdonald-Hall.

Englantilainen julkkistähti Lily Fortescue tuli alunperin tunnetuksi Rosie-siskonsa kautta. Kaksostytöistä Rosie on varsinkin Iso-Britanniassa tunnettu suositusta Made In Chelsea -televisiosarjasta. Siskonsa vanavedessä viihdelehdet ja paparazzit kiinnostuvat myös Lily-siskosta.

Splash
Splash
Splash