Oppilaat lahjoittivat opettajalle tennarit – riemastuttavasta reaktiosta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Opettajien työ ei ole aina helppoa tai järin arvostettua, mutta onneksi nuorten tulevaisuuden eteen raataminen palkitaan toisinaan. Verkossa levinneellä videolla nähdään erään kalifornialaisen opettajan riemastuttava reaktio hänen saadessa joululahjan oppilailtaan.

West Covinassa sijaitsevassa Edgewoodin lukiossa psykologiaa opettava Taylor Kerby kehui lukuvuoden alussa oppilaansa Vans-kenkiä. Joukko oppilaita sai idean ostaa miehelle lahjaaksi samanlaiset kengät. Jokainen 25 oppilaasta lahjoitti lahjaa varten kaksi dollaria.

Teinit antoivat lahjan Kerbylle oppitunnin alussa, ja kuvasivat hänen reaktionsa. Mies vaikuttaa olevan punaisista Vans-kengistä erittäin innoissaan. Mies kertoo Buzzfeed-sivustolle olevansa erittäin otettu lahjasta, vaikka videon viraalihitiksi nouseminen tuli hänelle suurena yllätyksenä.

– Se on vain video oudosta nörtistä avaamassa kenkäpaketin, ja jostain syystä yli 40 000 ihmistä tykkäsi siitä, Kerby kertoo.

– Jos videon suosio kuitenkin inspiroi opettajia olemaan parempia työssään ja ihmisiä olemaan parempia ihmisiä, olen innoissani asiasta, mies jatkaa.