Ed Sheeranin somepaljastus ihastuttaa: ”Pelasti jo nyt vuoden 2017”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen 25-vuotias punakutrinen muusikko Ed Sheeran teki joulukuussa paluun sosiaaliseen mediaan. Mies otti vuosi sitten hajurakoa teknologiaan halutessaan tutkia maailmaa enemmän omilla aisteillaan, mutta taannoinen viesti antoi luvan odottaa paluuta. Nyt odotukset on lunastettu.

Sheeran julkaisi vuodenvaihteessa uuden päivityksen, jossa hän vahvisti fanien toiveet paluusta. Kaiken lisäksi Sheeran paljasti paluunsa olevan jo siinä vaiheessa, että uutta materiaalia on luvassa jo ensi perjantaina. Fanit ottivat viestin vastaan riemuiten, ja eräs totesi sen pelastaneen jo nyt hänen uuden vuotensa.

Hello 2017…

A video posted by @teddysphotos on

Suosikkilaulaja Ed Sheeran vietti vuoden poissa sosiaalisesta mediasta ja parrasvaloista. Ed Sheeran kirjoitti Instagramiin vuosi sitten ottavansa taukoa puhelimestaan, tietokoneestaan ja julkisista nettiprofiileistaan. Hän kertoi lopettavansa sosiaalisen median päivittämisen ja jopa sähköpostiensa lukemisen, ja käyttävänsä kaiken ajan matkusteluun.