Mariah Careyn fiasko sekoitti somen: ”Vuosi 2016 sai ansaitsemansa päätöksen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka maailman seuratuimpiin lukeutuva uudenvuoden tapahtuma New Yorkin Times Squarella sai odottamattoman käänteen juuri ennen vuodenvaihdetta, kun popdiiva Mariah Careyn esitys meni täydellisesti pieleen. Hän keskeytti laulamisen miljoonien katsojien edessä.

Tällä tietoa syy fiaskoon oli esitystekniikassa, jonka ongelmien takia Careyn korvamonitorit eivät toimineet. Se ei ole kuitenkaan rauhoitellut somekohua, sillä tuhannet viestit kritisoivat Mariahia ja julistavat hänen uransa päättyneen viime yönä.

Yhdessä osuvimmista viesteistä todettiin, että karmaiseva vuosi 2016 sai ansaitsemansa päätöksen. Eräässä viestissä todettiin, että jopa playback-skandaalista tunnettu Milli Vanilli jäi toiseksi Mariah Careyn esitykseen verrattuna. Lisäksi venäläisiä epäiltiin Careyn monoitorien hakkeroinnista. Vuosi 2017 voidaan nyt ainakin muistaa siitä, että sen alkaessa Twitterin suosituin hashtag oli #mariahcarey.

Poptähti Mariah Carey itse kommentoi tapausta näin.