KL: Barack Obama kutsui Jukka Hildénin Valkoiseen taloon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti tunnetuimmat hurjapäät, Duudsonit, ovat nauttineet jo vuosikausien ajan merkittävästä kansainvälisestä suosiosta, kun heidän ohjelmiaan ja elokuviaan on esitetty ympäri maailmaa. Nyt Duudsonit ovat ehkä saaneet fanikseen korkeimman mahdollisen tahon.

Kauppalehti nimittäin uutisoi tänään, että presidentti Barack Obama vaimoineen ja varapresidentteineen ovat kutsuneet Duudsonien Jukka Hildénin vierailemaan luonaan Valkoisessa talossa. Kutsuttujen joukossa on 70 digitaalista vaikuttajaa Yhdysvalloista. Hildén on asunut jo parin vuoden ajan Yhdysvalloissa.

Vierailun on määrä toteutua huomenna torstaina, ja se sisältää paneelikeskustelun lisäksi myös illallisen. Hildénin toiveissa on myös keskustelutuokio presidentti Obaman kanssa. Hän kertoi Kauppalehdelle aikovansa tiedustella ”millaisessa mielenhäiriössä” presidentti hänet kutsui.