Yö-yhtyeestä pois potkitut perustivat uuden bändin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yö-yhtyeestä viime vuoden loppumetreillä potkut saaneet Jay Lewis ja Daffy Terävä ovat perustaneet uuden bändin, jonka muutkin jäsenet ovat entisiä Yön ja Popedan muusikoita. Yhteen nimeksi on valittu Jay Lewis Gang.

Bändin solistina kuullaan Yö-yhtyeenkin riveissä laulanutta ja muutaman sooloalbumin julkaissutta Jay Lewistä. Kitaraa soittaa Daffy Terävä ja koskettimissa kuullaan Popedan riveissä vaikuttanutta Jani Kemppistä. Rumpujen takaa löytyy niin ikään Yö-historian omaava rumpali Frogley.

Suomenkielistä rokkia soittavan Jay Lewis Gang –yhtyeen ensimmäisenä singlenä julkaistaan Jay Lewiksen sanoittama ja säveltämä kappale Liekki, joka jaetaan radioille maanantaina 9. tammikuuta. Kappaleeseen kuvattu video julkaistaan samana päivänä. Digitaalisista kaupoista kappale löytyy ensi viikolla.