58-vuotias Madonna laskettelemassa – veti näyttävät pannut rinteessä!

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin kuningatar Madonna on tehnyt pitkän ja vaikuttavan uran, josta hänet on palkittu monin tavoin. Taannoin 58-vuotias Madonna sai Billboard Women In Music Awards -palkintogaalassa Woman Of The Year -palkinnon, jonka kiitospuheesta nousi hitti. Nyt popdiiva on ehtinut jo talvilomalle.

Madonna kuvattiin eilen Sveitsin Alpeilla, jossa hän oli laskettelemassa. Ilmeisesti suksi ei ole luistanut Madonnan alla kovin usein, sillä hän veti niin sanotut näyttävät pannut rinteessä. Aurausasennolla edennyt laulajatar pani suksensa yhteen, mutta saman tien maan vetovoima iski ja Madonna lensi takamukselleen. Mukana reissussa ovat myös Madonnan kaikki neljä lasta.

Billboard-gaalassa taannoin pitämänsä puheen mukaan tyttöjen pitää olla kilttejä ja seksikkäitä, mutta he eivät saa olla liian viisaita. Naisten täytyy olla sellaisia kuin miehet haluavat ja pukeutua kuin ilotytöt, mutta he eivät saa olla avoimesti seksuaalisia. Naisten tulee Madonnan mukaan myös muistaa käyttäytyä niin, että muut naiset hyväksyvät heidät miesten lähettyvillä.

Splash
Splash
Splash
Splash