Mitkä kurvit! Kylie Jennerin jättipeppu kaukana luonnollisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen teinitähti Kylie Jennerin ulkomuodosta ja hoikasta keskivartalosta voisi päätellä, että hän syö terveellisesti ja tarkkailee ruokavaliotaan. Neitokainen esittelee itse kurvejaan usein sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa.

Kylie ja hänen poikaystävänsä, räppäri Tyga, ovat parhaillaan lomailemassa Meksikon Punta Mitassa, jossa heidät kuvattiin eilen myös paparazzikuviin. Tällä kertaa Kylie oli pukeutunut todella paljastavaan uima-asuun, joka korosti poikkeuksellisen paljon hänen takamustaan. Vielä muutama vuosi sitten peppua ei ollut juuri lainkaan, kunnes se ”ilmestyi” haastamaan jopa latinotähdet.

19-vuotias Kylie Jenner on paljastanut People-lehden mukaan syövänsä rasvaisen ja hiilihydraattipitoisen aamiaisen. Hän syö kyseisen aamupalan Tygan kanssa päivittäin, koska se on myös poikaystävän suosikki.

Splash
Splash
Splash