Saarnamies perusteli yksityiskoneen hankkimisen: ”En voi puhua Jumalan kanssa turistiluokassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa eri uskontojen saarnamiehet ansaitsevat perinteisesti tähtitieteellisiä rahasummia, koska he saavat seurakuntiensa jäsenet lahjoittamaan pienistäkin tuloistaan suuria summia kirkolle. Nyt Ken Copeland ja Jesse Duplantis ovat perustelleet televisiolähetyksessä miksi he tarvitsevat yksityisen lentokoneen.

Miehet kertoivat haastattelussa tarvitsevansa yksityiskoneen, koska hän eivät voi keskustella Jumalan kanssa ”demonijoukon” täyttämässä lentokoneessa. The Believers Voice of Victory -ohjelmassa nähdyssä keskustelutuokiossa Duplantis kertoi miten oli henkilökohtaisesti keskustellut Jumalan kanssa yksityiskoneensa suojissa. Siihen Copeland totesi, ettei tuollaista keskustelua olisi voitu käydä matkustajakoneessa, jossa oli läsnä muita matkustajia.

Saarnamiesten keskustelu on nyt noussut otsikoihin, koska televisioevankelista Creflo Dollar väitti taannoin Jumalan käskeneen häntä ostamaan yksityiskoneen. Creflo Dollar onnistui keräämään kannattajiltaan 65 miljoonaa dollaria, jolla hän osti itselleen ylellisen Gulfstream G650 -suihkukoneen.

Gulfstream G650 esittelyvideo