Nerokas sormus ei sovi pettäjän sormeen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uskottomuudesta vitsaillaan usein, että siitä merkkinä on nimettömässä sormessa oleva vaaleampi juuri poistetun sormuksen jälki. Nyt julkkisten suosima sormusvalmistaja Jason of Beverly Hills on kehittänyt tätä silmälläpitäen uudenlaisen sormuksen, joka ei sovi uskottomien sormiin.

Jason of Beverly Hills

Jason Arashebenin suunnittelema uutuussormus jättää nimittäin sormeen jäljen, jossa lukee NAIMISISSA. Mikäli joku uskoton mies tai nainen tällaista sormusta käyttäisi, lukisi hänen sormessaan jonkin aikaa vielä sormuksen poistamisen jälkeen kyseinen teksti. Tällainen sormus voi toki sopia myös uskollisille ihmisille, sillä sormeen painautunut teksti on hauska näky.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat