Alec Baldwin haluaa esiintyä Trumpin virkaanastujaisissa: ”Laulan Highway To Hellin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen seuraava presidentti Donald Trump vannoo virkavalansa 20. tammikuuta, mutta hänellä on ollut poikkeuksellisen vaikea saada tilaisuuteen nimekkäitä esiintyjiä. Eräs halukkaista on näyttelijä Alec Baldwin, jota Trump kuitenkin inhoaa sydämensä pohjasta häneen kohdistuneiden parodioiden takia.

Baldwin kertoi Twitterissä toivovansa itselleen tilaisuutta päästä esiintymään tilaisuuteen, koska hänellä on sinne sopiva ohjelmanumero jo mielessä. Näyttelijä haluaisi nimittäin esittää virkaanastujaisissa AC/DC-yhtyeen rockklassikon Highway To Hell. Tällä kertaa kappale tosin viittaisi lähinnä Trumpin alkavaan presidenttikauteen.

Trump on haukkunut Baldwinin Saturday Night Live -ohjelmassa esittämät Trump-parodiat moneen kertaan Twitterissä. Alec kertoi kuitenkin kunnioittavansa Trumpin presidenttikauden alkamista, koska sen jälkeen myös sen loppuminen on päivä päivältä lähempänä. Tähän mennessä virkaanastujaisissa ovat kieltäytyneet esiintymästä ainakin Celine Dion, Elton John ja Andrea Boccelli.