Alaskassa 45 astetta pakkasta – opiskelijatytöt bikineissä ulkona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Lapissa koettiin äskettäin todellisia paukkupakkasia, kun elohopea laski peräti 40 astetta nollan alapuolelle. Yhdysvaltojen Alaskassa saatiin nauttia vieläkin kylmemmistä keleistä, sillä pakkasta oli peräti 45 astetta. Se ei kuitenkaan paikallisia opiskelijoita häirinnyt.

Keski-Alaskassa sijaitseva University of Alaska Fairbanks julkaisi verkossa kuvan opiskelijoista, jotka poseerasivat jo usean vuoden ajalta tutuksi tulleen lämpötilanäytön edessä. Opiskelijat näyttävät karaistuneen kylmyyteen, sillä opiskelijatytöt poseerasivat bikineissä ja -pojat uikkareissa.

Kuva: University of Alaska Fairbanks

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat