MTV lanseeraa suoratoistopalvelun: ”Suomalaisia houkuttelevaa sisältöä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV tuo markkinoille suomalaisen sarjojen, viihde- ja draamasisältöjen, elokuvien ja urheilun kuukausimaksullisen C More -suoratoistopalvelun. Uuden streaming-palvelun tarjonnassa korostuvat koko perheen kotimainen ja pohjoismainen sisältö ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja urheilu.

Uudistuksen myötä MTV:n kaikki maksullinen verkkosisältö formulakisoista elokuviin sekä myös antenni- ja kaapeliverkkojen MTV Total -kanavat liittyvät C More -tuoteperheeseen. MTV Katsomo on jatkossa kaiken MTV:n maksuttoman viihteen koti.

– Löytäessään suoratoistopalveluiden edut, on selvää, että suomalaisetkin kotitaloudet ryhtyvät käyttämään niitä laajemmin, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund kertoo.

Eri hintaisissa paketeissa on eri sisältö. Edullisin 9,95 euron kuukausihintainen paketti sisältää sarja ja elokuvat. Kallein 29,90 euron paketti sisältää MTV:n kaiken maksullisen sisällön urheilusta ja sarjoista elokuviin.

– Vaikka markkinoiltamme löytyykin jo hyviä kansainvälisiä palveluntarjoajia, puuttuu täältä vielä kotimaisen yleisön tuntija. Uusi C More on ensimmäinen täysimittainen suomalainen streaming-alan toimija ja tulemme tekemään vahvat panostukset sen suomalaisyleisöä houkuttelevaan sisältöön.