Serkku söi kaikki makeiset – kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsille kiusaus voi herkkujen kohdalla olla välillä liian suuri, että he pystyisivät olemaan koskematta esimerkiksi kiellettyihin makeisiin tai leivoksiin. Kekseliäs sukulainen päätti nyt antaa nuorelle serkkupojalleen opetuksen hänen syötyään kaikki makeiset talosta vierailun aikana.

Seitsemänvuotias pikkupoika on perso makeisille eikä voinut olla sukulaistensa luona syömättä jokaista tarjolle asetettua mansikanmakuista kermatoffeeta. Tyhjän makeiskulhon myötä pettynyt sukulainen päätti kostaa karkkien syömisen seuraavalla kerralla kun poika tulisi taas heille kylään.

Seitsemänvuotiasta poikaa oli odottamassa yllätys kun hän oli seuraavan kerran serkkunsa luona kylässä ja oli nappaamassa rakastamiaan kermatoffeemakeisia suuhunsa. Sukulainen olikin syönyt makeiset papereista itse ja korvannut ne yhtä suurilla porkkanan paloilla.

View post on imgur.com