Suomalainen nettisarja suorana verkossa: Musiikkitähdet mentoroivat unelmien tavoittelijoita!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi suomalainen suorana lähetyksenä verkossa esitettävä nettisarja Unelmakiihdyttamö käynnistyy keskiviikkona 11. tammikuuta. Jokaisessa UnelmaKiihdyttämön kahdeksassa jaksossa seurataan 24 tunnin ajan kahdeksan nuoren matkaa kohti musiikillista unelmaansa.

Matkalla nuoria tukevat artistimentorit, jotka jakavat oman ammatillisen osaamisensa sekä elämänkokemuksensa nuorten kanssa. UnelmaKiihdyttämössä nuoret pääsevät kokeilemaan kykyjään ja tuottavat yhdessä mentorin kanssa oman julkaistavan biisinsä.

Ensimmäisessä jaksossa mentorina nähdään Anne Mattila ja unelmien tavoittelijana aloittaa Aki Laurinaho (Daniel Ax). Mentoreina ensimmäisellä tuotantokaudella nähdään Mattilan lisäksi muun muassa Irina, Arttu Wiskari, Aki Tykki ja Pertti Neumann.

Lähetykset ovat seurattavissa viikottain keskiviikkona ja torstaina Somanen.com -verkkosivustolla. Keskiviikkoisin suorat lähetykset alkavat kello 19.30 ja jatkuvan iltamyöhälle. Torstaiaamuna lähetys jatkuu kello 9.00 ja jatkuu jälleen iltaan saakka. Jaksot nähdään myöhemmin myös televisiossa.