Vampyyripäiväkirjat-kaunotar villitsi punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjasta tunnettu kaunotar Nina Dobrev on parhaita ystäviä näyttelijä Julianne Houghin kanssa. Kaksikko on yhdessä näyttävä näky eikä naisilla tunnu olevan yhtäkään tylsää hetkeä kun he lähtevät viettämään yhdessä aikaa. Nyt Nina on juhlinut elokuvan ensi-iltaa.

Dobrev kuvattiin eilen xXx: Return of Xander Cage -elokuvan ensi-iltajuhlissa Lontoossa. O2 Cineworldin punaisella matolla naapurintyttömäinen kaunotar loisti vihreässä mekossa.

Taannoin Julianne Hough julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän on Nina Dobrevin ja Milissa Searsin kanssa veneessä. Naiset ihastelevat kuutamoa takapuolet paljaana, ja kertovatkin pilke silmäkulmassa kuvan yhteydessä, että kuvassa näkyy neljä täysikuuta. Tällä kertaa Ninalla pysyi kuitenkin asu yllä.

Splash
Splash
Splash