Vauva juhli vauhdikkaasti – tanssiliikkeistä voi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tottuneet tanssimaan ja liikkumaan musiikin tahdissa. Tutkimusten mukaan ihmiset kaipaavat yhdessä tanssimista, koska sillä tavoin esi-isät ovat aikoinaan ryhmäytyneet, tutustuneet ja luoneet vahvempia ystävyyssuhteita.

Nyt Facebookissa leviää hauska video, jossa vauva tanssii. Taustalla soi vauhdikas musiikki ja vauva tuntuu nauttivan siitä täysin siemauksin. Lapsi on kiivennyt tuolin päälle seisomaan ja keikuttelemaan vauhdikkaasti takapuoltaan puolelta toiselle. Vaipan heiluminen edestakaisin on hauskaa katseltavaa kun vauvaa ei sillä hetkellä kiinnosta mikään muu kuin tanssiminen.

Monet pienten lasten vanhemmat tietävät, että vauvat eivät häpeile tanssimista. Monet pikkuiset alkavat heti tanssimaan kuullessaan rytmikästä musiikkia. Musiikki vie aina lapsia mukanaan, ja heidän keikkumistaan onkin hupaisaa katsella.