Valkosipulin hajuinen saippua myyntiin: ”Karkottaa vampyyrit”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Markkinoilta löytyy varmasti jokaiselle sopivia tuoksusaippuoita, mutta Pojo’s Pure Vermont -yhtiön hygieniatuote lienee erikoisimmasta päästä. Se sisältää tuoksua, jolta haisemista moni todennäköisesti yrittää vältellä.

Garlic & Holy Water Vampire Repelling Soap -saippuan mainostetaan tuoksuvan valkosipulilta ja pyhältä vedeltä. Yhtiön verkkosivujen mukaan se karkottaa aggressiivisimmatkin vampyyrit pois käyttäjän kimpusta.

Sivujen kysymyksiä ja vastauksia -osiossa saippuan väitetään takuuvarmasti toimivan. Kukaan sitä käyttäneistä ei ole nimittäin koskaan joutunut vampyyrin hyökkäyksen kohteeksi. Tuotteen myös kerrotaan sisältävän valkosipuliöljyä, joten se todellakin tuoksuu yleisemmin ruokien mausteena käytetylle vampyyrien karkoittimelle.

 

Pojo’s Pure Vermont