Julkkispastori paransi sukupuolitaudin kengällä – kosketti naisen jalkoväliä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eteläafrikkalainen Pastor November on Victorious Faith Ministries -kirkon johtaja. Mies on nyt aiheuttanut maailmanlaajuista julkisuutta Facebookiin lataamallaan videolla. Hän parantaa naisen sukupuolitaudin.

Nainen kertoo evankelistalle, että hän ei voi harrastaa miehensä kanssa seksiä, koska hänellä on näppylöitä genitaalialueilla. Naisella on mitä ilmeisimmin sukupuolitauti. Pastor November pyytää avustajiaan riisumaan toisen kenkänsä ja antaa sen naiselle.

Nainen asettaa kengän jalkoväliinsä pastorin käskystä ja pyörtyy. Samainen henkisuuruus vakuuttaa, että voi parantaa HI-viruksen rukouksen voimalla. Mirrorin mukaan naisen näppylät olivat hävinneet pastorin kengän ansiosta.

Dr November

A shoe of a prophet of God healed a vaginal problem,like & share this vid to claim your healing.

Publié par Pastor November & Victorious Faith Ministries sur jeudi 5 janvier 2017